dimecres, 27 de maig de 2020

Com hauria de ser el treball perquè deixés de ser un càstig?3 comentaris:

 1. Crec que per tal que el treball deixi de ser un càstig, ens hauria d’agradar el que fem, hauriem d’estar satisfets amb la feina que fem cada dia i hauríem de voler donar el millor de nosaltres per treballar. No tothom té els mateixos recursos, hi ha gent que per algun motiu no va estudiar, i treballa de cambrer, quan de fet li agradaria estar en una empresa treballant, no vull dir que, encara que estudïs, tens feina, perquè molta gent té màsters i molt bones carreres i encara i així estan sense feina. Crec que tot depèn del desig que hi posem. Si alguna vegada em pasés a mi intentaría solucionar ho i fer d’alguna manera que la meva feina m’agrades i la dsfrutrés. També té un gran impacte en el vostre cervell, perquè si el cervell no anima a fer aquesta feina, no ens sentim motivats i no volem fer-ho. En resum, sempre hauríem d’intentar treballar en alguna cosa que ens agradi i fer-nos feliços perquè només llavors pensarem que el treball no és un càstig.

  ResponSuprimeix
 2. Perqué un treball no sigui una obligació ha de ser una feina que et motivi i que la facis a gust per exemple una persona que ha estudiat per ser director de pel.licules voldrá fer pel.licules peró pot ser que no hi hagi feina del que ell havía estudiat doncs haurà de buscar-se algun treball d'alguna cosa i potser aquesta feina no la farà amb masses ganes perqué no li motivarà molt i aixó pot afectar-li en la seva salut, a la seva relació amb els companys de feina, en la seva autoestima i a la seva motivació per això aquest treball seria un castig per aquesta persona ja que está obligada a fer-la mentres que si fas un treball que si que t'agrada la cosa canvïa.
  Un treball és bo perquè t’obliga a sortir de casa i relacionar-te amb les persones que t’envolten.
  Treballant pots créixer com a persona i obtens experiència per a la vida quotidiana. Es una manera de ser independent perquè això implica que t’hauràs d'administrar els diners que guanyes i això vol dir que tindràs més responsabilitats però per altra banda podràs tenir una casa, menjar, roba, higiene, etc… de tant en tant podràs permetre algún luxe com menjar en un restaurant o comprar-te el vestit que tant t’agrada pero que si no treballes hauras de dependre de que te’l vulgui comprar algú (si vius amb els pares, hauran de ser aquests).

  ResponSuprimeix
 3. Penso que en en el treball t’has de sentir prou agust com per aconseguir una realització personal i no veure-ho com un càstig. Però, per altra banda, hem de canviar el pensament que ens fa sentir que aquest és una obligació pesada o avorrida. No s'ha de pensar que aquest serveix pel simple fet d'aconseguir beneficis, sinó també per aprendre, gaudir del treball i aconseguir la realització personal. Si no es fa aquest canvi, el treball pot semblar quelcom monòton i, seguidament, com un càstig ja que l'avorrim. Altra opció que tindríem seria renovar les feines canviant els mètodes, com per exemple, amb el teletreball. Però s'haurien de crear noves lleis i per arribar a renovar aquestes hauríem de passar per un procés llarg. Llavors, de moment, hem d'intentar canviar la nostra perspectiva cap al treball.

  ResponSuprimeix